Behangbedrijf RSBM TotaalbouwUw woning of pand restylen door middel van behang?

De uitstraling van een interieur wordt onder andere bepaald door mooie en kwalitatieve wandafwerking.

Mits goed gedaan kan een mooi behangen wand een echte eye-catcher zijn. Wij kunnen behangwerk verzorgen voor zowel woningen als bedrijfspanden, kantoren, winkels en horecapanden. Onze professionele behangers kunnen vrijwel alle soorten behang voordelig, snel en naadloos verwerken. Op zoek naar een speciaal behangsoort of wilt u graag advies? Dan helpen wij u graag op de juiste weg!

Onze ervaren behangers beheersen alle technieken en trucs om snel, efficiƫnt en kwalitatief te behangen. Behangen is een tijdrovende klus en het resultaat kan tegen vallen. Een echte vakman bij RSBM Totaalbouw heeft de klus zo gedaan en het resultaat is fantastisch. Onze behangers zijn gemotiveerd, bekwaam, leveren vakwerk af en werken altijd met de beste materialen. Dit zult u ook terugzien in het eindresultaat.


De behangers van RSBM Totaalbouw leveren kwaliteit van A tot Z.


U kunt ons inschakelen voor:

- Oude behang vakkundig verwijderen
- Ondergrond gereed maken ( Schuren & stucen )
- De wanden vakkundig en professioneel behangen

Papier behang


Papierbehang is een van de meest gebruikte behangsoorten. Papierbehang bestaat uit een boven- en onderlaag. Een groot voordeel is dat papierbehang in alle denkbare stijlen en structuren te verkrijgen is. U heeft dus een zeer ruime keuze uit verschillende stijlen. Of het nu gaat om grote of kleine ruimtes onze professionele behangers leveren een perfecte eindafwerking af.

Glasvezelbehang


Glasweefsel- of glasvezelbehang, wordt ook wel scan genoemd. Glasvezelbehang is vrijwel naadloos te plakken, zeer sterk en ook nog is brandvertragend. Door de dikte van het behang verbergt het scheurtjes en barstjes in de wand. Er zijn een aantal soorten glasvezelbehang, waarvan de ruit- en visgraatstructuur het meest populairst is. Wij kunnen diverse soorten glasvezelbehang leveren en deze vervolgens ook voor u aanbrengen.

Vliesbehang


Met vliesbehang kunt u uw muur, snel, strak en voordelig behangen. Het voordeel van vliesbehang is dat het niet gelijmd hoeft te worden. Vliesbehang is zeer sterk. Scheurtjes en gaatjes in uw behang is verleden tijd. Wij helpen u graag met behangen. Onze professionele behangers geven u graag advies wat betreft de mogelijkheden. Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan
Bent u op zoek naar een professioneel behangbedrijf?

Onze professionele behangers hebben jarenlange ervaring en leveren alleen werk van de allerhoogste kwaliteit af. Daarnaast krijgt u bij ons garantie en uitstekende service. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking en geven u professioneel advies op basis van de mogelijkheden.