Tegelzetter RSBM TotaalbouwLevert en monteert verschillende soorten tegels in heel Nederland.

 
Tegelzetter RSBM Totaalbouw heeft meer dan 24 jaar ervaring en staat voor kwaliteit en specialisatie op het gebied van tegelwerken. Onze tegelzetters staan bekend om hun professionaliteit en vakmanschap en leveren elke tegelklus zo snel mogelijk, maar altijd met de hoogst mogelijke kwaliteit af. Dankzij onze garantie bent u verzekerd van jarenlang woon-, werk- en leefplezier.
 

Advies en garantie

Tegelzetter RSBM Totaalbouw bespreekt uw wensen en voorziet u van persoonlijk en professioneel advies. Wij bieden garantie op ons tegelwerk, dus mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan wordt het voor u opgelost.

Snelheid

Tegelzetten is vakwerk en geen makkelijke klus voor de doe-het-zelver. Voor een professioneel tegelzetbedrijf is de klus al vaak binnen één tot twee dagen geklaard. Het professioneel laten uitvoeren van tegelwerk voorkomt extra kosten en tegenvallende resultaten. Dankzij onze werkwijze kunt u een tegelklus voor 100% aan ons uitbesteden!

 
Bent u op zoek naar een tegelzetter?
Heeft u geen zin om zelf veel tijd aan tegel zetten kwijt te zijn en uiteindelijk toch niet tevreden te zijn met het eindresultaat? Onze tegelzetters helpen u graag en ronden uw tegelklus binnen de kortste keren af, zonder dat u aan kwaliteit inlevert.