Metselbedrijf RSBM TotaalbouwVoor verschillende soorten metselwerk kunt u bij ons terecht.

RSBM Totaalbouw is een professioneel metselbedrijf met de laagste prijzen. Onze professionele metselaars leveren kwalitatief, voordelig en hoogwaardig metselwerk. Wij metselen binnen- en buitenmuren voor bestaande, nieuwbouwwoningen en/of renovatie projecten. Wilt u bijvoorbeeld een aan- of uitbouw realiseren? Het vervangen van een dakopbouw? Voor metselbedrijf RSBM Totaalbouw is dit geen probleem! Onze gespecialiseerde metselaars beheersen vele verschillende metsel soorten en verbanden. RSBM Totaalbouw levert een totaalpakket aan metselwerken.


U kunt ons inschakelen voor de totale uitbesteding van uw metselwerk, maar ook voor enkele onderdelen.


Wij zijn werkzaam in de volgende bouwsectoren:
Verschillende soorten metselverbanden

Er zijn verschillende soorten metsel verbanden. Het metselverband bepaalt hoe uw muur eruit gaat zien. Een ander belangrijk aspect is dat er in verband moet worden gemetseld, dit zorgt voor een stevige en vlakke muur. De stenen mogen nooit gelijk boven op elkaar liggen. Ten alle tijden moeten de stenen verspringen om een goede stevigheid in de muur te krijgen. Aan de hand van uw budget kunnen wij u advies geven wat de mogelijkheden zijn.


Halfsteenverband
Halfsteenverband

Wildverband
metselbedrijf-VCA

Vlaamsverband
metselbedrijf-VCA

Staandverband
metselbedrijf-VCA

Wat kost een muur metselen?

Hier kunnen wij moeilijk antwoord opgeven. De kosten zijn afhankelijk van de soort muur, de huidige situatie en het totale oppervlakte. Wij kunnen u wel een indicatie geven van de kosten per vierkante meter. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.Heeft u niet zoveel ervaring met metselen?

Dan raden wij u aan om een erkend metselbedrijf in te schakelen. Metselen is een vak apart, hier is de nodige ervaring en kennis voor nodig. Een gemetselde muur moet stevig gebouwd zijn, dit zorgt voor een langere levensduur. Onze gespecialiseerde metselaars zijn zeer ervaren, hebben de juiste kennis om vakkundig te kunnen metselen.

Durft u de metselklus niet aan? Besteed dan uw metselwerk uit aan RSBM Totaalbouw. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij kunnen u dan precies vertellen wat het gaat kosten. Als u een offerte aanvraagt krijgt u binnen 4 uur antwoord.