Glaszetter RSBM TotaalbouwLevert en monteert betaalbare, kwalitatieve en verschillende soorten glas door heel Nederland.

Glaszetter RSBM Totaalbouw kan u helpen met het monteren van vrijwel alle soorten glas. Het monteren van dubbelglas is van invloed op de veiligheid, isolatie en waarde van uw pand. Met meer dan 24 jaar ervaring op het gebied van glaszetten voorzien onze gecertificeerde glaszetters u altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Eigen productielijn brandwerend glas


Wij kunnen u een compleet, hoogwaardig en kwalitatief assortiment brandwerend glas aan bieden met natuurlijk de beste service. Het plaatsen van brandwerend glas is essentieel bij het voorkomen van brand. Onze eigen geproduceerd brandwerend glas beschikt over brandvertragende eigenschappen. Ons brandvertragend glas beperkt de verspreiding van een eventuele brand. Dankzij de vertragende werking van het brandwerende glas kunt u het verspreiden van brand beperken. Alle aanwezigen kunnen veilig en snel het pand en/of gebouw verlaten.

Voordelen van Glaszetter RSBM Totaalbouw


 
Bent u op zoek naar een glaszetter?
De glaszetters van RSBM Totaalbouw hebben jarenlange ervaring en leveren alleen werk van de allerhoogste kwaliteit af. Daarnaast krijgt u bij ons tien jaar garantie en uitstekende service. Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking en geven u professioneel advies op basis van uw mogelijkheden.