Brandwerende deuren voor een veilige omgeving


Ondanks de vele maatregelen die getroffen worden om een brand te voorkomen, bestaat er altijd een kans dat er onverhoopt toch brand uitbreekt. Met het treffen van de juiste voorzorgsmaatregelen, kunt u de schade beperken bij brand. Brandwerende deuren is een onderdeel van deze voorzorgsmaatregelen. Brandwerende deuren vertragen het uitbreiden van een brand en zijn daarom van essentieel belang voor een veilige omgeving.

RSBM Totaalbouw heeft vele brandwerende deuren geleverd in iedere sector,
zowel aan bedrijven maar ook aan particulieren

Brandwerende deuren volgens de certificeringen NEN 6069 en NEN 1634-1

In Nederland gelden twee normeringen op het gebied van brandwerendheid: NEN 6069 en NEN 1634-1. Er worden steeds strengere eisen gesteld op het gebied van brandveiligheid. De norm NEN 6069 is in Nederland bekend vanuit het bouwbesluit.

NEN 1634-1 is de zwaardere Europese norm. RSBM Totaalbouw heeft het merendeel van de brandwerende deuren succesvol getest volgens deze norm. RSBM levert brandwerende deuren aan met zowel de NEN 6069 als de NEN 1634-1 norm aan.

Uw deuren vervangen door brandwerende deuren?

Bij RSBM Totaalbouw bent u aan het juiste adres. RSBM Totaalbouw levert brandwerende deuren voor iedere sector en wij beschikken dus over ruime ervaring. Al onze brandwerende deuren voldoen aan de NEN 6069 óf NEN 1634-1 certificering. De brandveiligheid wordt hierbij gegarandeerd.