Brandveilige projecten door RSBM TotaalbouwRSBM Totaalbouw heeft al vele bedrijven en particulieren geadviseerd en brandpreventieve maatregelen toegepast in verschillende sectoren. Het opleveren van brandveilige projecten vereist de juiste kennis en ervaring, omdat elke sector zijn eigen uitdagingen en risico's heeft. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van brandpreventie kunnen wij uw ruimte zeer snel en goedkoop brandveilig maken. RSBM Totaalbouw levert het beste aanbod brandveilige projecten tegen de laagste prijs.

Onze aanpak bij brandveilige projecten

Brandveilige projecten in verschillende sectoren

Brandpreventie in de industriële sector

Brandveiligheid in de industriële sector is van essentieel belang, omdat er op veel mogelijke manieren brand kan ontstaan. Deze bedrijven hebben vaak grote en dure productielijnen en daardoor is de eventuele geleden schade groter dan u in eerste instantie zou verwachten. Het duurt een behoorlijke tijd voor een bedrijf de deuren opnieuw kan openen, omdat het opnieuw leveren van de benodigde machines een behoorlijke tijd duurt. Daarnaast bestaat de kans dat uw klanten noodgedwongen overstappen naar een concurrent, omdat de productie voor langere tijd stil ligt.


Meer weten over brandpreventie in de industriële sector? Neem dan contact met ons op.

Brandpreventie in kantoren en bedrijfspanden

Een brand kan grote gevolgen hebben voor zowel uw kantoor of bedrijfspand als uw personeel. Met de juiste branddetectie en blusmiddelen kan een beginnende brand snel worden geblust. Uw pand moet daarnaast aan een aantal voorwaarden voldoen om volledig brandveilig te zijn. We komen graag bij u langs om uw kantoor of bedrijfspand te controleren en u van advies op maat te voorzien. RSBM Totaalbouw levert, installeert en onderhoudt de juiste branddetectie en blusmiddelen voor u. Zodat de veiligheid van uw pand én uw personeel te allen tijd gegarandeerd wordt.


Meer weten over brandpreventie in kantoren en bedrijfspanden? Neem dan contact met ons op.

Project industrie

Brand is één van de vernietigendste dingen die uw woning kan overkomen. Naast de materiële schade vallen er jaarlijks helaas honderden en tientallen dodelijke slachtoffers. De eerste stap om uw woning en uzelf te beschermen is het plaatsen van een rookmelder. Hieronder enkele feiten over brand die het belang van goede brandbeveiliging in uw woning benadrukken:

- Er is vaker brand door het gebruik van elektrische apparaten

- Brand verspreidt zich razendsnel door kunststof in uw huis

- Rook en hitte kunnen binnen enkele minuten dodelijk zijn


Wilt u weten of uw woning brandveilig is? Neem dan contact met ons op.

Gegarandeerd brandveilig met RSBM Totaalbouw

Voor brandveilige projecten in iedere sector bent u aan het juiste adres bij RSBM Totaalbouw. Wilt u de brandveiligheid van uw kantoor of woning laten inspecteren of heeft u een aankomend nieuwbouw, verbouw of renovatieproject waarbij u onze expertise omtrent brandveiligheid wilt inzetten? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat!