Bouwschoonsmakers nodig?


Wij leveren professionele bouwschoonsmakers

Onze professionele bouw schoonmakers houden de bouwplaats schoon en ruimen de werkomgeving op. Met de werkzaamheden wordt de veiligheid van de bouwplaats bevorderd en heeft u minder zorgen over de rotzooi die ontstaan is.

Opleverschoonmaak

Voor het opleveren van een (nieuw-)bouwproject, moet het eerst schoongemaakt worden. U heeft hierbij natuurlijk goede bouwschoonmakers nodig die de opleverschoonmaak kunnen uitvoeren. RSBM Totaalbouw heeft VCA gecertificeerd personeel die het schoonmaken op professionele wijze kunnen uitvoeren.

Keten schoonmaak

Tijdens bouwprojecten worden de bouwketen vaak gebruikt. Het buitenvuil en de nodige materiaal worden bijvoorbeeld naar binnen gelopen. Er wordt dagelijks gebruikt gemaakt van de toiletten en eetruimtes. Voor het werkcomfort, de hygiëne en de uitstraling, is het belangrijk dat er regelmatig wordt schoongemaakt. Onze professionele bouw schoonmakers onderhouden diverse ruimte en zorgen voor een strakke uitstraling.

Wat doen onze bouwschoonmakers:


Veiligheid bieden in iedere situatie
Afvoeren van puin
Trappenhuis schoonmaken bij een renovatie
Opruimen van gereedschap
Hekken plaatsen en afvoeren
Bouwlocatie opruimen

Schoonmaken tijdens renovatieprojecten

Onze professionele bouwschoonmakers ontzorgen u in het schoonhouden van de bouwplaats. Vervolgens kunt u het renovatie project dat natuurlijk spik en span is zorgeloos opleveren.

Bouwopruimers

Onze bouwopruimers zijn VCA gecertificeerd en zijn verantwoordelijk voor het schoon en veilig houden van een bouwlocatie, een aangename werksituatie te creëren en meer overzicht te kunnen behouden. Op grote bouwlocaties is er altijd rotzooi. Dit is erg hinderlijk en kan zelfs gevaarlijk zijn. Het is dan ook de taak van onze bouwopruimers dat dit niet kan gebeuren. Onze bouwopruimers hebben een flexibele instelling om de klus per bouwlocatie te kunnen klaren.

Professionele reinigers

RSBM Totaalbouw heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van hogedruk werkzaamheden. Door gebruik te maken van de beste materialen halen wij het optimale resulaat zonder enige schade. Met de juiste temperatuur en waterdruk gaan wij zeer sectuur te werk. Voor hardnekkig vuil is het gebruik van een hogedrukreiniger noodzakelijk. Wij beschikken dan ook over de beste materialen en apparatuur.


Wij behandelen de volgende objecten en vervuilingen:

Mos en algen (terras) | Graffiti verwijderen | Balkons | Bestratingen | Gevels | Daken