Metal Stud-wanden laten plaatsen?


RSBM Totaalbouw levert en plaatst kwalitatieve en voordelige Metal Stud-wandenMetal stud wanden spelen een belangrijke rol in het afbouwproces. De juiste montage en het materiaal zijn de basis voor een goed eindresultaat.

 
Minimaal 5 jaar ervaring in het plaatsen, monteren en eventueel verwijderen van Metal stud-wanden.
In het bezit van het VCA veiligheidscertificaat.
Wij geven u de garantie dat alleen professionele afbouwers de metal stud-wanden plaatsen.
Voor het renoveren van woningen, complete woonoppervlaktes, flatgebouwen en/of kantoren zijn metal stud-wanden zeer geschikt. Metal stud-wanden voldoen dan ook aan de hoogste eisen.
• Brandwerendheid
• Thermische contact
• Lucht- en geluidsisolatie

Wat zijn metal stud-wanden?

Metal stud-wanden zijn wanden en plafonds die gebruikt worden om een ruimte en/of woning te scheiden of op te delen. De wanden worden opgebouwd met behulp van (koudgevormde) stalen, gipskartonplaten, profielen en eventueel ook isolatiemateriaal. Door de specifieke producteigenschappen is het zelfs mogelijk om metal stud-wanden in diverse vormen te realiseren.

Metal Stud-wanden zijn niet-dragende wanden. Er worden stalen profielen gebruikt die bestaan uit Metal-stud staanders en Metal-stud liggers. Deze profielen bestaan weer uit een C- of U-vorm. Met een dubbele beplating van de metal-stud wand is de brandwerendheid een stuk hoger. De liggers worden vervolgens vast gemaakt aan de vloer en het plafond. De staanders worden vastgeschroefd aan de liggers. Door middel van deze manier bent u verzekerd dat de wanden op hun plaats blijven. Onze Metal Stud-wanden zijn kwalitatief, voordelig en brandvertragend. De wanden toepasbaar in alle typen gebouwen. U bent verzekerd van een goed isolerende wand die brandvertragend werkt. Als afwerklaag kunnen wij uiteraard stuckwerk, schilderwerk of behang toepassen.

Wat zijn de voordelen van Metal-stud wanden?

  • Een hoge geluidsisolatie
  • Metal-stud wanden zijn licht van gewicht en snel op maat te maken
  • De wanden zijn brandwerend
  • Een snelle en kwalitatieve afwerking

Wij leveren en plaatsen metal-stud wanden tegen zeer voordelige tarieven. Heeft u vragen over bovenstaande of wilt u direct uw project met ons bespreken schroom dan niet contact met ons op te nemen.